АКТИВНОСТИ

САРАДЊА СА ЛОКАЛНОМ ЗАЈЕДНИЦОМ

У оквиру сарадње са локалном заједницом посетили смо библиотеку, полицијску станицу и општину како би се деца упознала са одређеним занимањима људи и друштвеном средином. У оквиру упознавања околине и у циљу боравка у природи посетили смо најближу дестинацију - Јокин Граб где су деца уживала јер воле боравак на отвореном, и реализовали су разне активности у природи.

 

ЕКО АКТИВНОСТИ

   20. 06. 2019 године наша установа била је гост ПУ „ Сунцокрети“ из Владимираца. Том приликом,  десеторо деце старије васпитне групе са васпитачима   учествовало  је у „великом лову на биљке“, организованом у прелепом амбијенту манастира „Каона“. У  оквиру еколошких активности  деца су од раних јутарњих часова уживала у пријатној шетњи и трагању за биљкама, ликовним активностима  и дружењу са децом из вртића из нашег окружења. Била је ово изузетна прилика за учење кроз игру у природи и пример добре праксе.

   Захваљујемо се ПУ „ Сунцокрети“ на указаном гостопримству и одличној организацији планираних активности.

 

ЧЕТВРТИ ОКРУЖНИ СУСРЕТИ

Четврти окружни сусрети медицинских сестара васпитача и васпитача одржани су у Алексинцу. Тема скупа је "Хоризонтална размена у функцији професионалног развоја". Ми смо представљале своју установу са радом "Дечије музичко изражавање". 

 

СТРУЧНИ СУСРЕТИ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА-ВАСПИТАЧА

У Крагујевцу од 30. маја до 2. јуна одржани су 22. стручни сусрети медицинских сестара-васпитача предшколских установа Србије.Тема скупа је "Улога медицинске сестре-васпитача у подстицању учења и развоја детета кроз заједничко учешће деце и одраслих". Наш тим медицинских сестара који чине: Невенка Павић, Славојка Томић, Снежана Мијатовић и Гордана Малетић, уз подршку и помоћ Мирјане Савкић, педагога установе узео је учешће и презентовао рад под називом "Дечије музичко изражавање". Рад је био запажен па смо позвани да га презентујемо и на окружним сусретима у оквиру хоризонталне размене као пример добре праксе у Алексинцу 15.06.2019. године.

Рад је објављен у Зборнику радова. 

 

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА

 

ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ (у поступку јавне набавке мале вредности)

 

УПИС ДЕЦЕ

 

ОДЛУКА О ДОДЕЛИ УГОВОРА

 

КРОС У ОРГАНИЗАЦИЈИ РТС-а

У овогодишњем кросу, у организацији РТС-а, учествовале су и припремне предшколске групе наше установе, као и припремно предшколска група целодневног боравка. Трчало је 164-творо деце у позитивној атмосфери и са циљем развијања такмичарског духа, развијања интересовања према спорту и заједничког дружења. Родитељи су дали свој допринос у организацији и подршци нашим малим такмичарима.

 

Предшколска установа
"Слава Ковић" Богатић

ул. Јанка Веселиновића 3
15 350 Богатић

тел/факс: 015/ 7786-236
директор: 015/ 7786-881
е-маил: pu.slavakovic@gromnet.net

Предшколска установа