Активности

ПРЕДШКОЛЦИ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИЋУ ДРАМСКОГ СТВАРАЛАШТВА У УБУ

Традиционални "Фестић драмског стваралаштва" одржан је ове године, тачније 03.04.2019. године у Установи за културу и спорт "Културно-спортски центар Уб". Предшколци вртића ПУ "Слава Ковић" са васпитачима Љубицом Кнежевић и Драганом Кораћ-Ђукић први пут су отворили такмичарска врата и представили позоришном представом "Циганчица".

Иако су се нашли по први пут на "позоришним даскама" , малишани су показали своје умеће, храброст, самосталност. 

Такмичење им је омогућило да буду оно што јесу, да се не стиде себе, својих маштарија, разиграног понашања, ослободе страха, стекну самопоуздање.Наша деца су осетила подршку својих васпитача и заштиту коју им они пружају, и то осећање сигурности које је за њих драгоцено у превазилажењу страха од јавног наступа. 

Као потврду њиховог доброг наступа, добили су књигу и захвалницу за учешће.

Позоришна представа "Циганчица" за коју је текст написала и режирала васпитач Љубица Кнежевић, одлуком жирија је награђена као представа са најбољим и најједноставнијим текстом. 

ПУ "Слава Ковић" је богатија за награду и признање које су донели "млади уметници" и њихови васпитачи.  

 
 

Предшколска установа
"Слава Ковић" Богатић

ул. Јанка Веселиновића 3
15 350 Богатић

тел/факс: 015/ 7786-236
директор: 015/ 7786-881
е-маил: pu.slavakovic@gromnet.net

Активности

Дечја недеља Истраживање педагога Установе - Мирјане Савкић о ставовима родитеља према васпитним поступцима Стручни сусрети медицинских сестара предшколских установа Србије У сусрет Новој години Примена Монтесори материјала у реализацији инклузивног програма На нивоу Васпитно-образовног већа 19.3.2015.год. су презентоване реализоване активности и пројекти као вид стручног усавршавања на нивоу Установе Peaлизован програм стручног усавршавања васпитача, медицинских сестара и стручних сарадника ДА ЛИ СМО ДОВОЉНО АСЕРТИВНИ? ДАН УСТАНОВЕ и ЗАВРШНA ПРИРЕДБA ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ДЕЦЕ У ОБАВЕЗАН ПРИПРЕМНИ ПРЕДШКОЛСКИ ПРОГРАМ КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „СЛАВА КОВИЋ “ У БОГАТИЋУ ЗА РАДНУ 2017 ГОДИНУ /2018 ЛИСТА ПРИМЉЕНЕ ДЕЦЕ на основу Конкурсa и ОБРАЗЛОЖЕЊЕ КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „СЛАВА КОВИЋ “ У БОГАТИЋУ ЗА РАДНУ 2018/2019. ГОДИНУ Листа примљене деце на основу Конкурса и Образложење ИЗЛОЖБА ЛИКОВНИХ РАДОВА ПОСЕТА У УСТАНОВИ "Слава Ковић" ОД ПОСМАТРАЧА ДО АКТИВНИХ УЧЕСНИКА ВАСПИТАЧИ СЕ ПОНОВО ПРИКЉУЧИЛИ УДРУЖЕЊУ ВАСПИТАЧА МАЧВАНСКОГ ОКРУГА ОТВОРЕН НОВИ ВРТИЋ У БЕЛОТИЋУ 47. РОЂЕНДАН НАШЕ УСТАНОВЕ ЧЕСТИТКА ЗА ОСМИ МАРТ ОСМОМАРТОВСКЕ ПРИРЕДБЕ И ПРОСЛАВА ОПРАВДАНО ПОВЕРЕЊЕ У НАШУ УСТАНОВУ УПИС ДЕЦЕ У ПРИПРЕМНИ ПРЕДШКОЛСКИ ПРОГРАМ ПРЕДШКОЛЦИ ЦЕЛОДНЕВНОГ БОРАВКА УЧЕСТВОВАЛИ НА ФЕСТИЋУ ДРАМСКОГ СТВАРАЛАШТВА У УБУ ТРАДИЦИЈА СЕ НАСТАВЉА ПЕТОГ И ШЕСТОГ АПРИЛА ОДРЖАНИ СУ ЧЕТВРТИ ОКРУЖНИ СУСРЕТИ У ШАПЦУ ПОД НАЗИВОМ "Хоризонтална размена у функцији професионалног развоја медицинских сестара и васпитача" ЈАВНА НАБАВКА РАДИОНИЦА СА РОДИТЕЉИМА И ДЕЦОМ И ПОСЕТА ШКОЛСКОМ ЧАСУ ВАСПИТАЧИ ПРЕДШКОЛСКЕ УСТАНОВЕ УЧЕСТВОВАЛИ НА СТУЧНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ У КЛАДОВУ СА АУТОРСКИМ РАДОМ Мали спортисти из ПУ "Слава Ковић" из Богатића Отворена изложба школице "Светлост" КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ "СЛАВА КОВИЋ" У БОГАТИЋУ ЗА РАДНУ 2019/2020. ГОДИНУ КРОС У ОРГАНИЗАЦИЈИ РТС-а ОДЛУКА О ДОДЕЛИ УГОВОРА УПИС ДЕЦЕ ОБАВЕШТЕЊЕ О ЗАКЉУЧЕНОМ УГОВОРУ (у поступку јавне набавке мале вредности) ЗАВРШНА ПРИРЕДБА СТРУЧНИ СУСРЕТИ МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА-ВАСПИТАЧА ЧЕТВРТИ ОКРУЖНИ СУСРЕТИ ЕКО АКТИВНОСТИ САРАДЊА СА ЛОКАЛНОМ ЗАЈЕДНИЦОМ СТРУЧНА КОНФЕРЕНЦИЈА МЕДИЦИНСКИХ СЕСТАРА - ВАСПИТАЧА У СОКОБАЊИ ДЕЧИЈА НЕДЕЉА 2019