Активности

ОД ПОСМАТРАЧА ДО АКТИВНИХ УЧЕСНИКА

                  Пре два и по месеца, тачније од 06. до 09. децембра 2018. године и наша Установа је имала своје представнике на Стручној конференцији Савеза удружења васпитача Србије, одржаној на Тари.

                  Директор Јанко Б. Миловановић и васпитачице: Драгана Давидовић, Сања Поповић и Драгана Ерцеговчевић, четири дана били су активни посматрачи, а своја искуства са ове конференције васпитачима и медицинским сестрама презентовали су на васпитно - образовном већу, одржаном 11. јануара 2019. године. 

                  Од жеље до дела/реализације, на наше велико задовољство и радост, није прошло много времена. 

                  На конкурсу Савеза удружења васпитача Србије за Стручну конференцију за васпитаче, која се на тему: Средина за учење - извор грађења односа, интегрисаног учења и богаћења искуства детета, одржава у Кладову од 18. до 21. априла 2019. године, из наше Установе послата и прихваћена су три резимеа. Ипак, Програмски одбор конференције у званични Програм стручне конференције уврстио је рад: Игровна средства као подстицај за интегрисано учење. 

                  Све похвале и подршка за тим: Љубица Кнежевић, Драгана Давидовић, Драгана Ерцеговчевић, Зорица Стекић, Драгана Ђукић и тим : Лидија Симеуновић, Љиљана Берић, Гордана Ковић, чији резимеи су се нашли у најужој конкуренцији за избор у Програмску структуру конференције.

                  Посебне похвале и подршка за тим: Весна Мијатовић и Милица Танасић, који ће имати част да се нађу у кругу одабраних и представљају нашу Установу на овим сусретима. 

Предшколска установа
"Слава Ковић" Богатић

ул. Јанка Веселиновића 3
15 350 Богатић

тел/факс: 015/ 7786-236
директор: 015/ 7786-881
е-маил: pu.slavakovic@gromnet.net

Активности

Дечја недеља Истраживање педагога Установе - Мирјане Савкић о ставовима родитеља према васпитним поступцима Стручни сусрети медицинских сестара предшколских установа Србије У сусрет Новој години Примена Монтесори материјала у реализацији инклузивног програма На нивоу Васпитно-образовног већа 19.3.2015.год. су презентоване реализоване активности и пројекти као вид стручног усавршавања на нивоу Установе Peaлизован програм стручног усавршавања васпитача, медицинских сестара и стручних сарадника ДА ЛИ СМО ДОВОЉНО АСЕРТИВНИ? ДАН УСТАНОВЕ и ЗАВРШНA ПРИРЕДБA ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ ДЕЦЕ У ОБАВЕЗАН ПРИПРЕМНИ ПРЕДШКОЛСКИ ПРОГРАМ КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „СЛАВА КОВИЋ “ У БОГАТИЋУ ЗА РАДНУ 2017 ГОДИНУ /2018 ЛИСТА ПРИМЉЕНЕ ДЕЦЕ на основу Конкурсa и ОБРАЗЛОЖЕЊЕ КОНКУРС ЗА ПРИЈЕМ ДЕЦЕ У ПРЕДШКОЛСКУ УСТАНОВУ „СЛАВА КОВИЋ “ У БОГАТИЋУ ЗА РАДНУ 2018/2019. ГОДИНУ Листа примљене деце на основу Конкурса и Образложење ИЗЛОЖБА ЛИКОВНИХ РАДОВА ПОСЕТА У УСТАНОВИ "Слава Ковић" ОД ПОСМАТРАЧА ДО АКТИВНИХ УЧЕСНИКА ВАСПИТАЧИ СЕ ПОНОВО ПРИКЉУЧИЛИ УДРУЖЕЊУ ВАСПИТАЧА МАЧВАНСКОГ ОКРУГА ОТВОРЕН НОВИ ВРТИЋ У БЕЛОТИЋУ 47. РОЂЕНДАН НАШЕ УСТАНОВЕ ЧЕСТИТКА ЗА ОСМИ МАРТ ОСМОМАРТОВСКЕ ПРИРЕДБЕ И ПРОСЛАВА ОПРАВДАНО ПОВЕРЕЊЕ У НАШУ УСТАНОВУ